Wednesday, March 10, 2010

Ratatatam

Stiti figura aia clasica din desene cand cel mare il alearga pe cel mic cu un polonic/o cratita/o mangusta (n-are legatura, dar imi place cum suna "mangusta") si atunci cand ocolesc ceva (dau coltul, de exemplu), sar de trei ori intr-un picior, apoi alearga iar? E faina.

Iar scriu despre nimic, ce pacat. Va povestesc niste chestii de prin scoala? Mda, bine, hai sa zicem. Pe langa frigul teribil cauzat de toate cele trei geamuri deschise permanent, amalgamul de miresme minunate (unii inca nu folosesc sapun si smecherii de genul) si atmosfera placuta ce ne inconjoara, mai este si problema cu tabla. Da, tabla e malefica. Poti nimeri cu capul/altceva in ea, buretii zboara lin prin clasa, creta se sparge armonios de pereti/alti colegi... nu-i asa ca ma invidiati si ca va doriti sa fiti in locul meu? Uff, da! Abia astept sa plang cu lacrimi de crocozaur cand termin clasa a opta, imi va fi asaaa de dor... Mint.
Daa, alta zi superba, alti biscuiti primiti in loc de lapte si corn. Aparent este mai bine, am zis "uoooouu, uitee, biscuiti!", dar credeti-ma ca au gust de... guma de sters. De fapt, nu. Nu stiu cu ce sa-i compar. Fara gust, tari, lipiciosi si durerosi (atunci cand ii primesti in cap).
Over.

No comments: