Saturday, April 10, 2010

De data asta e pe bune + iarba legala

Azi dimineata m-am trezit si imi umbla prin cap un pasaj de Rammstein, mai exact de la 0:20 la 0:40, in Engel:

De la un timp am inceput sa rad. M-am saturat sa ma cert din toate rahaturile, sa mi se interpreteze fiecare gest si fiecare vorba. Toti te studiaza, sunt paranoici. Devine seaca atmosfera si au chef de certuri. Se supara toti din orice, nu stiu sa treaca peste lucruri minore si lipsite de importanta. Ai ridicat tonul pentru ca aveai nervi, clar esti un nenorocit si meriti ghilotinat. Mai duceti-va, ba! Am prins ideea si mi-am dat seama ca astia merita ignorati. Nu trebuie gadilati si asigurati ca totul este bine si ca n-ai nimic cu ei. Nu, frate! Trebuie sa-i lasi in paranoia lor, sa creada ce vor ei. Cand fac pe suparatii, poarta-te normal. Vor fierbe, cu siguranta, ca nu le iese figura si au nevoie de atentie, grija, tralala.
--
Partea a doua. Ziceam de drogurile legale. Ma rog, niste ierburi d-astea scumpe. Cand nu erau legale, nu erau asa de bagate in seama. De cand s-au legalizat, moaaaama, mor copiii de la ele si nu sunt bune! Pai, normal ca mor copiii de la ele daca-s prosti. Vine o gasca de culerasi cu multi bani, baga in ei zece grame de ceva si intra-n coma, ca-s foarte prosti, nu ca e iarba aia periculoasa sau ceva. Poti la fel de bine sa bei trei sticle de vodka si sa mori, da' asta e legal si nu foarte bun de dat la tv. Hai sa facem scandal ca mor adolescentii prosti de la iarba legala.

1 comment:

Aiurea said...

"M-am saturat sa ma cert din toate rahaturile, sa mi se interpreteze fiecare gest si fiecare vorba. Toti te studiaza, sunt paranoici. Devine seaca atmosfera si au chef de certuri. Se supara toti din orice, nu stiu sa treaca peste lucruri minore si lipsite de importanta. Ai ridicat tonul pentru ca aveai nervi, clar esti un nenorocit si meriti ghilotinat. Mai duceti-va, ba! Am prins ideea si mi-am dat seama ca astia merita ignorati. Nu trebuie gadilati si asigurati ca totul este bine si ca n-ai nimic cu ei. Nu, frate! Trebuie sa-i lasi in paranoia lor, sa creada ce vor ei. Cand fac pe suparatii, poarta-te normal. Vor fierbe, cu siguranta, ca nu le iese figura si au nevoie de atentie, grija, tralala."

Hahahaha, A-FUCKING-MEN TO THAT !