Tuesday, December 1, 2009

Cirese de stejar pe plaja

~Quote of the day~ "Haideee, esti pinguinul meu preferat!" (Ioana)

Azi vorbim... sau, ma rog, vorbesc... sau, ma rog, scriu despre asa-zisele "massuri". Da, acei oameni care dau "mass" pe messenger. Sunt mai multe categorii de... massisti: cei care chiar cred ca Jay Russell va inchide Yahoo-ul si ca va renunta la super-averea lui, cei care cred ca daca dau un mesaj mai departe nu le va muri familia in ordine alfabetica, cei care cred ca daca citesc un mesaj cu mana pe mouse sunt blestemati, asa ca dau mesajul mai departe sa se dezblestemeze (am inventat cuvantul pe moment). Ei trimit tampeniile alea de blesteme in lant, crezand in ele. Ok, nu va duce capul, va intelegem, dar ne mai bagati si cate un "scuze, l-am primit si eu, nu cred ca e adevarat, dar nu vreau sa ma risc".
Mai sunt si cei ce trimit mesaje la toata lista pentru a il anunta pe X sa dea un buzz cand vine de la baie sau pentru a ne spune tuturor ca este suparat, ca se duce sa manance, sa se culce, sa faca baitza sau mai stiu eu ce. Hei, dar ghiciti ce, dragilor: nu ne intereseaza! Nu ne pasa ce faci tu, nu ne privesc treburile tale cu care ne tii la curent cu atata pasiune. Nu ma intereseaza ca ai de vorbit cu Gheorghe, nu ma intereseaza ca trebuie sa ii spui ceva lui Gigel. Intelegi ce spun? Daca ai o treaba cu cineva, lasa-i respectivului un mesaj sau suna-l, caci exista si telefon, nu numai messenger.
Alta categorie ar fi cei care trimit poezioare si... sondaje de opinie? Acele mesaje care ne intreaba ce parere avem despre cel care le trimite. Hmm, crezi ca sunt dulcica, un ingeras, frumusica sau foarte simpatica? Ma "iooby", ai vrea sa-ti fiu sora sau vrei sa ma inviti la un suculet? Ce mister, ce suspans pana primiti raspunsul, nu-i asa? Aveti crize de personalitate? Nu aveti incredere in voi? Vrei sa stiti parerea unor straini despre voi? Chestia asta o sa va schimbe radical? Off, de ce nu ati zis asa? NU va iertam, scutiti-ne!
Ultima categorie (poate am uitat ceva pe drum, dar nu prea conteaza) este cea a microbistilor infocati care il injura pe acel Fernando Radoi Ronaldinho Orlando Torres Banel Gigel Kenvelo in asa fel incat sa vedem cu totii ce dur este el. El este un mascul feroce, ne anunta plin de mandrie ca echipa favorita a inscris ("gooool baaa") si ca ceilalti si-au luat-o, au furat-o, etcetera.
Cam atat pentru astazi.

No comments: