Monday, October 24, 2011

LSD?

Nu prea mi-a iesit faza cu scrisul mai des pe blog, se pare ca nu am timp. Mmmda, nu credeam vreodata ca o sa ajung sa spun ca NU AM TIMP sa fac ceva. Timpul este un motherfucker.
Altceva, altceva... a, da! Stiti melodia aia de la Guess Who cu sexu', bai frate? Intrebare retorica, banuiesc ca nu imi va raspunde nimeni. Anyway, este o piesa care zice asa:
"Nu exista drog mai tare decat sexul,
Am incercat si LSD, si ecstasy si restul"
Ma rog, nu stiu daca le-am nimerit ordinea, dar alea-s versurile. Cu Guess Who nu am nimic, melodia nu imi place, dar nici nu o urasc. Mi-e absolut indiferenta. Ceea ce ma enerveaza e ca vad versurile alea pe la toate statusurile, pe messenger sau pe Facebook, fix la tipe de 11-15 ani. Stai...
11-15 ani. Sex. LSD. Ecstasy. SI RESTUL. Imi scapa ceva? Ce se-ntampla?! Mi-e frica.

3 comments:

Filonous said...

După ordinea ideilor din text, un mucalit ar zice că n-ai mai scris de motive de sex! :)). Eu n-am auzit piesa, ori poate că nu i-am dat importanţă, dar cred că încearcă să copieze sloganul hippie, "make love, not war ...or anything else!"

În aceeaşi dezordine de idei, sunt şi eu de acord că vârsta la care au coborât preocupările erotomane e tot mai mică, lucru vizibil în lipsa de concentrare a copiilor de azi şi în sărăcia limbajului lor. Copiii fac copii, apoi ajung adulţi incapabili să-şi asume rolurile familiale în care se văd aruncaţi.

P.S: Continuă să scrii ce-ţi trece prin cap, mai ales că o faci bine :)

Irin' said...

Intr-adevar, multi o iau razna si se trezesc cu plodul in brate/ ketamina in vene/ alte chestii dragute pe la 14-15 ani.
Insa, sunt si copiii de bani gata - cu ei am o problema, in mod special. In cazul celorlati poate fi vorba si de circumstante mai complicate. In schimb, astia crescuti in puf care "traiesc periculos" n-au avut de a face cu lucruri precum LSD "si restul", dar se dau in spectacol.

Multam fain pentru aprecieri! :)

Filonous said...

Fără porniri haiduceşti, însă plozii care trăiesc aventura stupid şi gângav sunt ţinta ironiilor mele; ori de câte ori am ocazia să-i pun la punct, o fac - mai ales că le cultivă adesea colegilor complexe de inferioritate nejustificate. Poate că din lipsa propriilor calităţi încearcă să le ia ochii celorlalţi prin achiziţii şi posesii... exterioare. Modestia mi se pare, totuşi, caracteristică oamenilor valoroşi... chiar dacă timpurile cer mult cancan, glamour şi scandal :)