Tuesday, November 10, 2009

Gripa, aberatii, masti si trend.

Este imposibil sa nu fi auzit pana acum de marea pandemie, gripa porcina, AH1NI sau cum doriti voi sa-i spuneti. Unii spun ca e gripa pe bune. Altii sustin ca este un pretext pentru reducerea populatiei (http://www.antivaccin.tk/). Altora nu le pasa.
Ei bine, daca pe unii nu ii intereseaza, altii sunt terorizati, speriati, ingrijorati si chiar paranoici.
In scoli ne-au luat treptat: mai intai ne-au prevenit, apoi au lipit afise, ne-au informat, ne-au controlat, acum ne dau zilnic cu o chestie pe maini (de parca 2 picaturi de lichid din ala ne protejeaza de ditai virusu'). Profesorii, bodyguarzii, tipii din metrou cu uniforme visinii, politistii, unii elevi - toti poarta masti de-alea de doctori. Chiar asa de rau sa fie? Hei, poate ca in scurt timp, masca aia o sa devina si ea un trend, nu? Vom avea masti in carouri, buline, dungi, cu sclipici, cu swarovski, din solzi de crocodil... Vreau si eu una in patratele. Ska!

3 comments:

Ozzy said...

Ultima parte e sublima!Si heeei!si eu am masca verzulica:DO cheama Vasilica si e Bo$$!E..pana la urma..Noi sa fim sanatosi..Numa' bine>:D<

Irin' said...

Si tuuuu? :))

RaluStef said...

oh..la noi deja s-au consumat mastile si restul rahaturilor.
urmeaza sa ne bage pe gat si vaccinul, eu sunt sigura nu-l fac nici daca ma plateste careva, sau poate l-as face pentru potu' ala mare d la Loto :)))